Kézilabda
Török Lilly

Evezés: pompásan kezdtük az ergométeres országos bajnokságot

Publikálva: 2022.02.19 Frissítve: 2022.02.19 Evezés

Számos sportolónk éremmel zárta a szombati napot.

Hétvégén rendezik az evezősök országos bajnokságát, valamint az egyetemi és főiskolai országos bajnokságot. Remekül kezdtünk szombaton, hiszen a férfi parasportolók 2000 méterében Szabó Csaba és Tóth Balázs is megnyerte versenyét. 

A női 2000 méteren Krémer Eszter diadalmaskodott, míg a férfiak könnyűsúlyú megmérettetését új igazolásunk, Galambos Péter nyerte. A normálsúlyú versenyben is megszereztük az aranyérmet Szabó Mártonnak köszönhetően, aki szintén nemrég érkezett egyesületünkhöz.

A női ifjúsági könnyűsúlyú versenyben Vágó Emma szerepelt a legjobban, ő harmadik lett, míg a normálsúlyú viadalban Balázs Szonja bronzérmet szerzett. A serdülők első futamában Bálint Zsófia negyedik lett, a második futamban Bagdács Szonja bizonyult a leggyorsabbnak. A fiúknál Oláh Barnabás harmadik lett az első futamban, Gottfried Sámuel Kristóf pedig első helyen zárt a második futamban.

A tanuló korosztályban is remekeltünk: Márkó Lilla az első, Berky Dóra a harmadik, Mészáros Áron a második helyet kaparintotta meg.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!