Atlétika
Magyari Zoltán

Evezés: Itthon és Szerbiában is nagyszerűen teljesítettünk

Publikálva: 2021.07.05 Frissítve: 2021.07.05 Evezés

Budapesten és Palicson is sikereket értünk el.

Hétvégén rendezték az evezősök nyílt Budapest-bajnokságát, amelyen számos MTK Budapest-sportolónak szurkolhattunk, emellett lány serdülő evezőseink a szerbiai Palicsra utaztak, ahol rangos viadalon vettek részt.

Utóbbi versenyen négypárban (Kovács Miriam, Temesi Krisztina, Lukácsovics Enikő, Lipták Kíra) sikerült diadalmaskodnunk, illetve kétpárban a Lipták, Lukácsovics páros győzni tudott, míg a Kovács, Temesi duó ötödik lett. Szakosztályunk vezetője, Székely Balázs így nyilatkozott a versenyről:

– Rendkívül hasznos versenyen vagyunk túl, és kitűnő körülmények között evezhettek a lányok. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen nagyszerű eredményeket sikerült elérni.

A Budapest-bajnokság azért is volt fontos, mert a 14-15 éves korosztály számára beleszámít az országos bajnokság kvalifikációs pontszámításába. Elekes Anna, Vágó Emma és Bálint Zsófia is remekül teljesített, ők már biztos ott lehetnek az országos bajnokságon, míg Karajcz Blanka is jó eséllyel pályázik arra, hogy indulási jogot szerezzen.

Mellettük számos sportolónk dobogós helyen végzett, így kitűnő hétvégét zártunk.

Részletes eredménylista ITT.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!