Kézilabda
Koronczai Petra

Esportolóink nem pihennek

Publikálva: 2020.12.03 Frissítve: 2020.12.03 eSport

Pro clubs csapataink a bajnokságban és a kupában is szerepelnek vasárnap, szimulátorosaink szombaton együtt indulnak a silverstone-i futamon.

December 6-án, vasárnap nagycsapatunk a Nutri8 esport ellen lép pályára a K&H MNEB HPCL ötödik játéknapján, akadémiánk a TRM esporttal mérkőzik meg a hat pont sorsáért.

HPCL I. osztály:

MTK Budapest esport–Nutri8 esport 12.06. 21:00

Nutri8 esport–MTK Budapest esport 12.06. 21:30

A harmadik fordulóban nagycsapatunk a Vasas SC Sportbusz együttese ellen is hat pontot szerzett, ennek köszönhetően a második helyről várhatják az összecsapást a Nutri8 esport vetélytársaként. Aktuális ellenfelünk jelenleg a kilencedik helyet foglalja el a tabellán, egy győzelme mellett öt vereséget  is elszenvedett.

HPCL III. osztály:

MTK Budapest FIFA Akadémia–TRM esport 12.06. 20:00

TRM esport–MTK Budapest FIFA Akadémia 12.06. 20:30

Akadémiánk a feljutásért folytatott harcban a TRM esport ellen lép pályára, akik mindössze egy ponttal követik együttesünket. A tabella eleje rendkívül kiélezett, így minden egyes pont komoly jelentőséggel bír. Fiatal esportolóink jelenleg a negyedik helyen vitézkednek a bajnokságban.

HPCL Magyar Kupa:

MTK Budapest esport–ZTE FC esport 12.06. 19:30

MTK Budapest FIFA Akadémia–Bloodline Hun 12.06. 19:30

Mindkét együttesünk érdekelt a HPCL Magyar Kupa második fordulójában.

Első keretünk játékosai a ZTE FC esporttal, ifistáink pedig a Bloodline Hunnal csapnak össze a sorsolást követően. Érdekesség, hogy a bajnokságban már megrendezték ezeket a találkozókat.

Szimulátor

Fehér Dániel és Bozó Patrik indul a Silverstone 700 nevű sorozatban, ahol szimulátorosaink választott autója a 777-es rajtszámú Lexus RC F GT3. Ez az első verseny, ahol csapatban indulnak pilótáink. Helyszín az Angliában fekvő silverstone-i pálya.

A futamon kötelező három boxkiállás, illetve egy versenyző maximum két órát és harminc percet vezethet. 

Bozó Patrik élőben közvetíti a versenyt, amely december 5-én, szombaton 20:00-kor rajtol és ITT tekinthetik meg az érdeklődők.  

Rocket League

Rocket League játékosaink az Esport 1-nek nyilatkoztak a Hungarian Open Négyes Döntője előtt, az interjú ITT olvasható el.  

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!