Atlétika
Szabó Beatrix

Esport: utolsó perces, látványos gólokkal győztük le két nagy riválisunkat

Publikálva: 2023.03.15 Frissítve: 2023.03.15 eSport

Mind a hat pontot begyűjtöttük a Honvéd és a Veszprém ellen.

Március 12-én, vasárnap este, a magyar bajnokság kilencedik játéknapján mérkőzött meg csapatunk a Budapesti Honvéd és a Veszprém Futsal gárdájával.

Budapesti Honvéd–MTK Budapest 1-2

A HPCL 17-18. fordulójában 20:30-kor vette kezdetét a mérkőzés a Honvéd labdarúgói ellen. A játék 40. percében gyorsultak fel az események, amikor is Mihály az ellenfelet kijátszva passzt intézett Kubu játékosunknak. A konkurens csapat mit sem sejtve Kubu felé vette az irányt, aki légies mozdulattal viszonozta a labdát Mihálynak. Kihasználva az alkalmat, Mihály leginkább a kjokusin karatéba illő mozdulattal szerezte meg az első találatot.

Ugyan a Honvéd játékosai gólt lőttek az 58. percben, sokáig nem élvezhették a döntetlen állást. A mindent eldöntő találatot Rácz labdaszerzése után, Rácz, Juhász és Mihály hármasa alapozta meg, majd Juhász határozott mozdulattal a 92. percben berámolta a győztes gólt, megkaparintva a három pontot az MTK javára.

MTK Budapest–Veszprém Futsal 1-0

A Budapesti Honvéd labdarúgói felett aratott győzelem után nem tudott ellenállni csapatunk a sikerszériának. A 21:00-kor elstartolt meccs során a rendes játékidőben nem került sor gólszerzésre, viszont a hosszabbítást követően eredményes támadásnak nézhettünk elébe, amikor is a tizenhatoson belül buktatták új játékosunkat, Nagy Patrikot. Juhász Marcell a korábbi győzelem emlékére ismét találatot szerzett az MTK részére, annyi különbséggel, hogy itt a büntető során számolt le az ellenféllel, így a hétvégét sikeresen, a maximális hat ponttal zártuk.

A mérkőzések visszanézhetőek szakosztályunk YouTube-csatornáján.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!