Kézilabda
Andróczki Flóra

Esport: Újoncból kulcsjátékossá vált

Publikálva: 2022.01.04 Frissítve: 2022.01.04 eSport

Kovács Dániel hamar a liga elitjébe került kiváló teljesítményével.

Hátvédünk, Kovács Dániel 2020 májusában csatlakozott szakosztályunkhoz, és első teljes szezonjában máris triplázást ünnepelhetett. A három szezon alatt szerzett tapasztalatával hamar kulcsfontosságú szerepet kapott csapatunkban.

– Hogyan tetszik az idei szoftver, a FIFA 22? Jobbnak tartod az előzőnél?

– Az idei játék jobb az eddigieknél. A játék menete, a játékosok mozgása is kifinomultabb. Nem tudom pontosan miért, de én szívesebben játszom vele a hibák ellenére is. Az előző FIFÁ-nál sokkal élvezhetőbb az idei. Egy dolog szól a mostani játék ellen: a Pro Clubs játékmódon belül a karakterek fejlesztéséért járó „skill pontok” megszerzése jóval, szinte már irreálisan több időbe kerül.

– Több találatban is komoly szerepet játszottál. Melyik volt a kedvenc gólod az idény első feléből?

– A TrollFoci elleni gólom volt számomra a legkedvesebb, hiszen győzelmet ért a bajnokság egyik legjobb csapata ellen. Minden megszerzett három pont fontos a bajnoki cím megszerzéséért folytatott versenyben.

– Mik a céljaid a szezon hátralévő részére?

– A cél egyértelmű, a bajnokság megnyerése, ami a gyengébb kezdés után nem lesz könnyű.  Emellett a Bajnokok Ligájában minél tovább szeretnénk jutni, amelynek megnyerése karrierem csúcsa lenne. Tudom, hogy csapatszinten és egyénileg is olyan szinten állunk, hogy kisebb szerencsével képesek legyünk elérni ezeket a célokat.

– Mit tartasz a védelmünk erősségének?

– Nagyon jól megértjük egymást, és a sok együtt lejátszott mérkőzés miatt rendkívüli összhang alakult ki köztünk. Minden szituációban segítjük egymást, és a másik mozgását könnyen tudjuk olvasni, nem értjük félre egymást.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!