Atlétika
Nagy Marcell

Esport: nyolc továbbjutó sportoló várja a K&H e-kupa döntőjét

Publikálva: 2022.12.12 Frissítve: 2022.12.12 eSport

Hétvégén lezajlott a K&H e-kupa FIFA23 1v1 két online selejtezője, ahonnan 4-4 játékos jutott tovább a döntőbe. A december 18-án esedékes finálé az MTK Budapest Esport Arénában kerül megrendezésre, ráadásul helyszíni nézők előtt.

 
Újfent visszatért a K&H FIFA e-kupa, hogy immáron ötödik alkalommal mérjék össze tudásukat a legjobb magyar játékosok. A két online selejtezőt december 10-én és 11-én tartották, ahonnan 4-4 játékos kvalifikálhatta magát a helyszíni döntőre.
 
Az első selejtező továbbjutói:
1. gerikee199377
2. Peti_01hero
3. AngelAttika
4. Berti kelemen
 
A második selejtező továbbjutói: 
1. Divitus22
2. ManlyDan
3. Bangusz10
4. Bence Seregély
A kvalifikáció nyolc legjobbja december 18-án, az MTK Budapest Esport Arénában megrendezett döntőben méri össze tudását. Az összecsapások délelőtt 10:00 órakor kezdődnek, délután pedig eldől, hogy melyik játékos emelheti magasba a bajnoknak járó trófeát. A mérkőzéseket online, az Esport2TV twitch csatornán lehet követni. Amennyiben személyesen szurkolnál kedvenceidnek, nem kell mást tenned, mint a kupa weboldalán regisztrálni – nézőként.
 
A döntő helyszíne: Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Salgótarjáni u. 12-14.); MTK Budapest Esport Aréna (Salgótarjáni utca és Hungária körút sarka)
 
 
Szakosztályunk támogatója
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!