Kézilabda
Porobic Zoé

Esport: nem jött ki a lépés

Publikálva: 2023.02.01 Frissítve: 2023.02.01 eSport

A Veszprém Futsal és a TrollFoci csapatával találkoztunk vasárnap este a bajnokságban.

Január 29-én, vasárnap a Magyar Pro Clubs Bajnokság harmadik játéknapján léptünk pályára. A hetedik helyen álló veszprémiek mellett a címvédő, eddig nyeretlen TrollFoci-Hálószaggató Esporttal mérkőztünk meg.  

HPCL 5-6. forduló:  

Veszprém Futsal–MTK Budapest 2-1 

Az összecsapás Binder helyzetével indult, aki a megüresedett kapuval találta magát szemben. A lehetőséget azonban nem tudta gólra váltani. A vezetést Rácznak sikerült megszerezni, aki ezúttal vetélytársunk támadója, Rácz Ádám volt. Sikeres ellentámadásukat tudta gólra váltani, amikor Fehér passzát értékesítette. 

A választ a 64. percben érkezett, amikor Pápait buktatták a tizenhatoson belül. Az ítéletet specialistánk, Binder hajtotta végre, aki magabiztosan helyezte a labdát a hálóba.  

A három pontot mégis vetélytársunk szerezte meg, mert számos szögletet követően talált fogást rajtunk, és ismét a kilencvenhetes mezben játszó Rácz Ádám ünnepelhetett társaival. 

TrollFoci-Hálószaggató–MTK Budapest 1-0 

A találkozón mindkét csapatnak kötelező volt a győzelem, hogy tudják az élmezőnnyel tartani a lépést. Az első félidőt ennek érdekében jól játékkal nyitottuk, és három alkalommal próbálkoztunk lövéssel, míg a TrollFoci egyszer sem. A térfélcserét követően mégis riválisunk szerezte meg a vezetést a hajrában Varga révén, s ez a győzelmet jelentette.  

A játéknapot így két vereséggel zártuk, a táblázaton a hetedik helyet foglaljuk el.  

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!