Taekwondo
Salim Sharif

Esport: Nem fognak unatkozni az esportot kedvelők

Publikálva: 2021.06.19 Frissítve: 2021.06.19 eSport

Több szakágunk is képviselteti magát a következő napokban, Rocket League csapatunk ezüstérmet szerzett a Hungarian Openen.

FIFA pro clubs:

A HPCL Magyar Kupa döntője zárja a szezont

Június 20-án, vasárnap a DVSC esportolói ellen lépünk pályára. A bajnokságban elért negyedik helyet követően a HPCL Magyar Kupa döntőben védhetjük meg címünket.

HPCL Magyar Kupa-döntő:

DVSC eSport–MTK Budapest esport 21:30

A találkozó vasárnap este 21:30-kor kezdődik. Vetélytársunk a bajnoki ezüstérmes DVSC eSport, játékosaik a bajnok Puskás Akadémia eSport együttesét búcsúztatták az elődöntőben. Csapatunk a Genesis Gaming gárdájánál bizonyult jobbnak a szétlövésben, így szerepelhet a fináléban.

A mérkőzés győztese a következő szezon szuperkupájában is szerepelhet.

A találkozót ITT tekinthetik meg élőben.

Szimulátor:

Pepe második helyen végzett a DOL Toyota 2021 Gran Turismo Bajnokságban. Második szezonját futja a DOL által szervezett versenyeken, amelyeket kifejezetten kedvel, hiszen a futamok rendkívül sok izgalmat tartogatnak..

A TRM GT S3 sorozatban – amelyben Atis és Pepe indul az utolsó fordulóban a hosszú nyári szünet előtt – Atis futamgyőzelemmel kezdett.

ACC Norbi és Patrik pedig készülnek a Sim Racing Company következő szezonjára. Norbinak újoncként célja a legjobb tizenöt-, Patriknak pedig a legjobb öt versenyző között végezni. Várhatóan az Audi mellett teszik le voksukat pilótáink a kategóriában.

FIFA 1v1 - Majorosi Krisz a Városligetben

Játékosunkat is meginvitálták a PES 2021 Városliget EB-re.

1v1-es játékosunkat a főváros szívében láthatják az érdeklődök, ahol az Európa-bajnokság hivatalos szoftverével, a Pro Evolution Soccer (PES) 21-es szériájában mutathatja meg képességeit.

Majorosi Krisz a június 23-i bemutató játéka mellett a városligeti szurkolói zónában rendezett PES 2021 Városliget EB versenyére is meghívást kapott, és három társával együtt a nyílt selejtezők győzteseihez csatlakozhat.

  • Negyeddöntő: július 2-3.
  • Elődöntő: július 6-7.
  • Döntő: július 11.

További információkat ITT találhatnak meg:

Rocket League:

Rocket League csapatunk a Hungarian Open Négyes Döntőjén vett részt, ahova a Necrotic Esport, a Budapest Five, az MTK Budapest, es a Future Gaming jutott be. A Necrotic Esporttal kezdtünk, akik ellen a csoportkörben 3-0-ra veszítettünk.

A négyes döntő előtt három napot edzettek játékosaink Esport Arénánkban, aminek meg is lett a gyümölcse, ugyanis 4-0-ra nyertünk a Necrotic Esport ellen.

A sok gyakorlás mellett az MTK edzőpályáján is fociztak minden nap, így fizikálisan és mentálisan is felkészültek a megmérettetésre.

A Necrotic gárdáját követően a másik oldalon a Budapest Five ellen játszottunk, ahol veszítettünk 4-0-ra, így a vesztes ágon folytattuk a döntőt.

Meglepetésre a Necrotic kikapott a Future Gamingtől, így negyedikként fejezte be a döntőt, a Future Gaming pedig készülhetett ellenünk. Gyors es magabiztos játékkal 4-0-ra nyertünk a Future Gaming ellen, és mi mehettünk a Grand Final összecsapására, ahol a Budapest Five várt ránk.

Lendületünk megmaradt a nagydöntőben is, és az első mérkőzést sikerült megnyerni, azonban győzelmünket követően 4-1-re elvesztettük a másodi párharcot.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!