Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Esport: Nagyszerűen kezdtük a szezont

Publikálva: 2021.03.23 Frissítve: 2021.03.23 eSport

Március 21-én elkezdődött a HPCL legújabb szezonja, ahol mindkét csapatunk négy pontot szerzett mérkőzésein.

HPCL I. osztály

1-2. forduló:

MTK Budapest esport–Veszprém Futsal esport 1-0

A veszprémiek a legjobb hátvédsorral rendelkeztek az előző kiírásban, és ellenfeleik mindössze kilenc alkalommal tudtak betalálni a hálójukba. A tavalyi párharc mindkét mérkőzése gól nélküli döntetlennel zárult, így mindkét fél tudta, hogy egy találat eldöntheti a három pont sorsát.

A háromvédős rendszert alkalmazó együttest pontrúgást követően szerzett találattal sikerült legyőznünk. A döntés a második játékrészre maradt, hiszen a 72. percben Batik beadására érkezett Fehér, aki a kapuba bólintott.

Puskás Akadémia esport–MTK Budapest esport 1-1

A komoly változásokon átesett felcsúti gárda a felkészülési szezonban bebizonyította, hogy ismét számolni kell velük a bajnoki címért folytatott harcban. Összehangolt letámadásuk mellett rendkívüli passzpontossággal bírnak az ellenfél kapujának előterében.

A vezetést ismét megszereztük, ezúttal is Batik szolgálta ki társát, most azonban a leshatáron tartózkodó Hajdút. Támadónk a 12. percben ki tudta használni a vetélytárs védelmének hibáját, majd a kapuba talált. 

Az 52. percben érkezett az egyenlítés. Nagy szerzett labdát, majd ő maga értékesítette a helyzetet. A 83. minutumban meccslabdát hibázott a Puskás Akadémia, hiszen Jason nyolc méterről lőhetett, szemben a kapussal, a célt azonban eltévesztette, így maradt a döntetlen.

A pontvadászat állását ITT nézhetik meg. 

HPCL III. osztály

1-2. forduló

RKSK esport–MTK Budapest FIFA Akadémia 1-0

MTK Budapest FIFA Akadémia–RKSK esport 2-2

Akadémiánk fordulatos mérkőzéseken szerzett négy pontot. Az odavágón a hosszabbításban szereztük meg a győzelmet. A második összecsapáson kétgólos előnyt adtunk el az utolsó percekben, így négy ponttal zártuk a hétvégét.

A tabellát ITT tekinthetik meg. 

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!