Tenisz
Babos Tímea

Esport: Nagyszerű sikereket értek el játékosaink egyéniben

Publikálva: 2021.07.30 Frissítve: 2021.07.30 eSport

1v1-es játékosunk, Majorosi Krisztián az NGES versenyén, Mihály Barna a HUNESZ küzdelmeiben ért el kiváló eredményt.

A Nemzeti Gaming és Esport Sportszövetség versenyén már a konzolok legújabb generációjával vett részt Majorosi Krisz, aki a selejtezőket követően ligarendszerben mérkőzött meg a vetélytársaival.

1v1-es esportolónk a DVSC Esport játékosai mögött a harmadik helyet kaparintotta meg az eseményen, akire még a HUNESZ Masters nyolcas döntője vár az idei FIFA szériájában.

Majorosi Krisz értékelte eredményét:

– Jól éreztem magam egész verseny alatt, de a motiváció már kicsit hiányzott, mivel már a szezon végén vagyunk. Az összteljesítményemmel teljes mértékben elégedett vagyok, de magával a harmadik hellyel nem. Sajnos váltottam PlayStation 5-ös konzolra, így még szokatlan kicsit a nagyobb kontroller, ami kijött az erősebb játékosok ellen. Lesz még augusztus közepén HUNESZ Masters, amin mindenképp szeretnék érmet szerezni, de természetesen titkon az aranyon jár az eszem.

Mihály Barna a HUNESZ Masters júliusi döntőjén ért el harmadik helyezést, ezzel kvalifikálta magát a végső döntőbe.

Pro Clubs csapatunk jobbhátvédje nyilatkozott a versenyen nyújtott teljesítményéről:

– Hosszú versenysorozat után sikerült kvalifikálnom magam a HUNESZ Masters nyolcas nagydöntőjére. Az utolsó, júliusi kvalifikációra negyven ponttal érkeztem és egy célom volt: ezt a pontszámot annyira növelni, hogy elég legyen a bejutáshoz.

Az első selejtezőt nagyon nehéz sorsolás után sikerült megnyernem. Először Gogetinho volt az ellenfelem, aki ellen sokáig vezettem, majd megfordította a meccset, de a játéknak hála a találkozó legvégén meg tudtam fordítani az állást.

Aztán a biztos továbbjutást a havi döntőbe Terdei ellen sikerült megszereznem, majd Rapportdoni és Grislyjam legyőzésével sikerült a megszereznem az egyes seedet, azaz kiemelt lettem. A havi döntőben végül Jocin kerekedtem felül, majd a bronzmeccsen szoros párharc után Boy ellen szereztem meg a harmadik helyet, amiért már továbbjutás járt a nyolcas döntőbe.

Tavaly óta  óta sokat fejlődtem, konkrét célom a havi döntőre pedig a számomra is elfogadható helytállás lenne.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!