Taekwondo
Salim Omar

Esport: Indul a harmadik évad a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságban

Publikálva: 2021.04.30 Frissítve: 2021.04.30 eSport

Összes szakágunk érdekelt a sorozat legújabb szériájában. Sajtótájékoztatót tartottak a folytatásról.

FIFA pro clubs csapatunk és 1v1-es FIFA játékosaink mellett az új tagokkal bővült szimulátorosaink és megújult Rocket League együttesünk is részt vesz a a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság küzdelmeiben. Utóbbi szakágunk bemutató kisfilmje helyet is kapott a sajtótájékoztatón. Rocket League játékosaink mellett Majorosi Krisztián szerepel az előző évad összefoglalójában, hiszen az „Év Felfedezettjének” is megválasztott esportolónk nyerte a HUNESZ FIFA Masters előző kiírását.

– A Gran Turismo Sport, az iRacing és a Rocket League csapatok egyenként 500 ezer forint díjazásban részesülnek. A HPCL FIFA 1,5 millió forint és a HUNESZ FIFA Masters 1 millió forint díjazása pedig kiemelkedően magasnak számít hazai viszonylatban. Az eddig lezajlott selejtezőkre háromezer egyéni- és háromszázhetvenegy csapatnevezés érkezett, ami vélhetően tovább növekszik, hiszen öt további játékban még nem kezdődött el a nevezési időszak. A K&H MNEB harmadik évadának versenykiírásai, illetve a nevezéshez szükséges információk az mneb.esport1.hu oldalon érhetőek el.

Tájékoztatott Biró Balázs a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) elnöke.  

Szakosztályunk tevékenységét technikai vezetőnk, Morvai Lajos bemutatta be, aki ismertette egyesületünk jelenlét a hazai esport világában. Beszédében többek között elmondta, hogy milyen szerepet szánunk esport arénánknak, illetve milyen eredményeket ért el FIFA pro clubs gárdánk az előző idényben.

Szakosztályunk támogatója:    

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!