Vívás – kard
Szatmári András

Esport: Hibátlan játéknap a Bajnokok Ligájában

Publikálva: 2021.12.17 Frissítve: 2021.12.17 eSport

Csütörtökön mindkét találkozónkat megnyertük a sorozatban.

December 16-án, szombaton a VPG Bajnokok Ligájának második játéknapján a Billefjord mellett a Trivellato együttesével mérkőztünk meg.

VPG Bajnokok Ligája 3-4. forduló (4. csoport):

MTK Budapest Esport–Billefjord Esport EU 2-1

Egyetlen csoportkörbeli vereségünket norvég riválisunk ellen szenvedtük el az első játéknapon. A továbbjutás eléréséhez le kellett győznünk vetélytársunkat.

Kovács Dániel révén meg is szereztük a vezetést, aki a FIFA 22 szoftverén már a harmadik alkalommal talált be. Ismét védőtársa, Fehér csúsztatását értékesítette.

A vendégek az első játékrészben kiegyenlítettek, azonban a térfélcserét követően Orkhan Aliyev kiváló kiugratása nyolc hátvéd között megtalálta Gódort, aki gólra váltotta a lehetőséget.

A győzelemnek köszönhetően megelőztük riválisunkat a tabellán.

Trivellato–MTK Budapest Esport 0-5

Az előző összecsapáshoz képest jóval gördülékenyebben telt az első játékrész, így már a 20. percben kétgólos előnyünk volt. A 35. percben ráadásul tíz emberre is fogyatkoztak a hazaiak, így a hátralévő idő alatt további három alkalommal betaláltunk.

Hat szerzett pontunkkal az első helyet foglaljunk el a tabellán. Az utolsó játéknapon a szlovén Ljubljana gárdájával mérkőzünk meg.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!