Atlétika
Nagy Marcell

Esport: Fordulatos találkozókon maradtunk pont nélkül

Publikálva: 2021.02.25 Frissítve: 2021.02.26 eSport

A VPG Európa-liga második játéknapján német vetélytársainkkal mérkőztünk meg.

Február 24-én, szerdán az addig veretlen Entourage és SV Babelsberg gárdáival mérkőztünk meg a nemzetközi porondon.

VPG Európa-liga harmadik forduló:

Entourage–MTK Budapest esport 3-2

Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, hiszen a poroszkáló Hajdú hamar megszerezte a vezetést, és azt a második félidő derekáig sikerült meg is tartanunk. A 60. percben egyenlített vetélytársunk, amikor a Fehértől elpattanó labdát értékesítette az Entourage támadója.

Kilenc perccel az egalizálást követően Kiss szerelt saját térfelén, majd megjátszotta az indulásra kész Hajdút. Fiatal támadónk ismét túljárt a hálóőr eszén, és megszerezte második gólját. A német együttes azonban nem adta fel, és másfél játékperc alatt megfordította a találkozót, és ezzel megszerezte a győzelemért járó három pontot.

VPG Európa-liga negyedik forduló:

MTK Budapest esport–SV Babelsberg 2-3

Az második összecsapás ismét Hajdú találattal kezdődött. Nyári indította a leshatáron tartózkodó csatárt, aki nem hibázott. Az előnyt Majorosi Krisz tudta növelni, közel húsz mérettől vette be a rivális kapuját.

A szünetet megelőző percekben sikerült a szépítés a vendégcsapatnak, majd a második játékrészben 3-2-es Babelsberg győzelemmel ért véget a találkozó.

Három szerzett ponttal az ötödik helyet foglaljuk el a tabellán, kilenc ponttal lemaradva a csoportkörbejutást jelentő pozícióktól.    

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!