Tenisz
Fucsovics Márton

Esport: elkerülhető döntetlen után magabiztos győzelem

Publikálva: 2023.02.23 Frissítve: 2023.02.23 eSport

A sereghajtóval döntetlent játszottunk, a harmadikat sikerült legyőznünk.

Február 19-én, vasárnap a Magyar Bajnokság hatodik játéknapján léptünk pályára, a Vasas és a Live4eSport gárdájával találkoztunk. 

Vasas SC GLT–MTK Budapest 0-0

A találkozó kiélezettségét bizonyítja, hogy a kilencven perc legtöbb mutatóban kiegyenlített számokat hozott. Csapatunk valamivel veszélyesebb tudott lenni, és a labdát minimálisan nagyobb arányban birtokolta, gólt azonban nem tudott szerezni. 

Legközelebb a gólhoz Juhász révén jutottunk, aki szinte a tizenhatos vonaláról vette célba a kapu rövid felső sarkát, kísérlete azonban a kapufáról vágódott le. 

Live4eSport–MTK Budapest 0-2

Vetélytársunkkal utoljára az előszezon döntőjében találkoztunk, amikor nyerni tudtak. Ezúttal sikerült nekünk irányítanunk a találkozót, és összesen tíz alkalommal próbálkoztunk. 

Az áttörést Gódor váratlan gólja hozta, aki ismét bizonyította leleményességét. Mihály indította a jól bemozgó Juhászt, aki örzőjével együtt elesett az érkező kapusban. Támadónk jókor járt jó helyen, és a megüresedett kapuba lőhetett. Az előnyt Juhász növelte, aki a kapust kicselezve talált be.

A fordulóban szerzett négy pontunkkal visszaestünk a hatodik helyre

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!