Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Esport: egy-egy gól döntött

Publikálva: 2022.12.23 Frissítve: 2022.12.23 eSport

A HPCL Pre-Season döntőjében a Live4esporttal mérkőztünk meg hétfő este.

December 19-én, hétfőn volt esedékes a Magyar Pro Clubs Bajnokság (HPCL) előszezonjának döntője, ahová a Budapesti Honvéd legyőzését követően jutott be csapatunk. Ellenfelünk a Live4esport csapata volt, akik újonnan alakult együttesként, komoly élvonalbeli tapasztalattal rendelkező játékosokkal kezdtek neki a szezonnak. A legjobb négy között két döntetlent követően a harmadik összecsapáson jutottak tovább, ahol 4-3-ra győzték le a Zalaegerszeg együttesét.  

MTK Budapest Esport–Live4esport 0-1 

Az első összecsapáson a 32. percben talált be ellenfelünk, Szakács juttatta kapuba a kipattanót.  

Live4esport–MTK Budapest Esport 1-0 

Az visszavágót eldöntő találat az 55. percben született, amikor a tizenhatosunk sarkában eladott labdát követően lőtt az ellenfél szélsője kapura. A játékszer az első gólhoz hasonlóan Szakácshoz pattant, aki a megüresedett hálóba passzolt. 

A párharcot csapatkapitányunk, Rácz András értékelte: 

Az ellenfél tökéletesen felkészült belőlünk. Számítottunk a játék várható alakulásárra, és tudtuk, hogy erősebb karakterekkel rendelkeznek, de nagyon kijött a különbség. A párharcokban alulmaradtunk, a gólok is ilyen szituációkból születtek. Mindenképpen oda kell erre figyelnünk a jövőben. Gratulálunk az L4EH-nak. Habár rutinos játékosokból álló a keret, de új csapat, így különösen jár nekik a elismerés. 

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!