Kézilabda
Török Lilly

Esport: Kulcsár dobogón nyitotta az új idényt

Publikálva: 2022.02.11 Frissítve: 2022.02.13 eSport

Két pilótánk is volán mögé ült az F1HL XII. szezonjának nyitányán.

Február 10-én Endrődi Dominik és Kulcsár Előd az F1HL Elit 1-es kategóriájában indultak. A liga különlegessége, hogy a túrautózásban ismert módon a versenyzők többletsúlyokat kapnak, amit elért eredményeik után kell feltenniük. A szoftverben egyedül a tankolás adagolásával valósítható meg ez, így a pilótáknak ezen az adaton kell állítaniuk.

A mezőny a 2022-es hivatalos versenynaptár szerint kezdődött, így a bahreini aszfaltcsíkon kezdték meg a tizenkettedik szezont. Előd az Aston Martin, Dom pedig a Haas virtuális színeiben szerepel.

A kvalifikáción Dom a hatodik, Előd pedig a tizenharmadik helyet szerezte meg.

A versenytáv az eredeti futam ötven százaléka, így huszonkilenc kör állt a pilóták rendelkezésére a minél jobb helyezés megszerzésére.

Elődnek sikerült ezt megvalósítania, tíz pozíciót javítva harmadik helyen végzett. Dom a kilencedik helyről kezdhette meg az utolsó pár kört, azonban végül mindössze a tizennegyedik helyen végzett. A hetedik helyért harcolt pilótánk a biztonsági autót követő újraindításkor, amikor az utolsó körben elhagyta a pályát, és több pozíciót is bukott. 

A küzdelmek Szaúd-Arábiában folytatódnak, február 17-én. 

Szakosztályunk támogatója:

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!