Tenisz
Babos Tímea

Esport: A döntőn nyújtott teljesítményüket értékelik

Publikálva: 2021.08.25 Frissítve: 2021.08.25 eSport

Majorosi Krisztiánt és Mihály Barnát a „HUNESZ FIFA Masters powered by K&H” nyolcas döntőjéről kérdeztük.

Augusztus 14-én Majorosi Krisz és Mihály Barna a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H tornáján lépett pályára. „Chris_Maj” ötödik, „BarnaMisi” hetedik helyen zárt.

Játékosainkat kérdeztük teljesítményükről, illetve a torna egyedi szabályáról:

Majorosi Krisztián:

– Milyen motivációval vágtál neki a tornának a szezon végeztével?

– Így nyár végén inkább már a pihenés és a munka volt a főszerepben. Motiváltan, de nem túl élesen érkeztem a versenyre.

– Hogyan vélekedsz a verseny szabályáról, amely a csapatok erősségét szabályozza?

– A szabályoknak már sok értelmét nem láttam, mivel annyira lent vannak a játékosok árai, hogy bárki kis túlzással megvehető mindenki számára.

– Milyen reményekkel érkeztél címvédőként?

– Természetesen szerettem volna megvédeni a címem, de ahogy utaltam rá, nem volt elég időm felkészülni teljesen, így azért éreztem, hogy nem lesz könnyű.

– Hogyan értékeled szereplésed?

– Ötödik helyen zártam, aminek nyilván nem örültem, de a játékom összességében nem volt rossz. A felsőági első fordulóban a későbbi második helyezettet vertem meg magabiztosan, majd szoros meccseken a későbbi győztes ellen estem le alsó ágra. Itt jött Gogetinho, akivel régóta nagy rivalizálás folyik, és most aranygóllal ő volt a jobb.

Mihály Barna:

– Tudtam, hogy nehéz verseny lesz, hiszen az a nyolc játékos jutott be, akik nagyszerű játékerőt képviselnek. Próbáltam a lehető legjobban felkészülni, fejben és játékban egyaránt. Szerettem volna a legjobb négy közé bejutni, de sajnos ez nem sikerült. Elégedett vagyok, hiszen nem hittem volna, hogy ilyen jól sikerül az 1v1-es szezonom. Jövőre új játék lesz, szeretnék még fejlődni és az összes versenyen minél tovább jutni.

Szakosztályunk támogatója újabb egy évre:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!