Atlétika
Magyari Zoltán

Erős vár az MTK Budapest következő ellenfele

Publikálva: 2015.02.14 Frissítve: 2015.02.13 Kézilabda

Az NB I női kézilabda-bajnokság 19. fordulójában a tabella hatodik, vagyis négy hellyel az MTK Budapest előtt álló Fehérvár KC érkezik az Elektromos Sportcsarnokba.

Ahogyan ősszel, úgy most sem lesz egyszerű Balog Beáék dolga, hiszen a Fehérvár KC jó erőkből álló csapat. Eddigi egyenlegük kilenc győzelem, egy döntetlen és nyolc vereség, ami 19 pontot jelent. Az MTK Budapest négy győzelmet és két döntetlent tudhat magáénak, valamint tizenkétszer szenvedett vereséget eddig, ami 10 pontot hozott a konyhára.

A fővárosiak számára talán a legutóbbi, Debrecenben elszenvedett zakó volt a tavaszi szezon legfájóbb meccse, hiszen ezzel a csapat a nyolcadik helyről a tizedikre esett vissza. A Fehérvár KC legutóbb a listavezető Győri Audi ETO KC-t látta vendégül, és 27-19-re kikapott a székesfehérvári KÖFÉM Sportcsarnokban.

Vagyis Horváth Attila és Bakó Botond együttese is vereség után várja a következő fordulót, melyre február 14-én (szombaton) 18:00 órától kerül sor a Népfürdő utcai Elektromos Sportcsarnokban.

A mérkőzés itt követhető.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!