Vívás – kard
Szatmári András

Elkészült a versenykiírás

Publikálva: 2020.06.02 Frissítve: 2020.06.02 Kézilabda

Marad a 14 csapat és az oda-visszavágós rendszer a K&H ligában.

A Magyar Kézilabda Szövetség szakmai- és versenybizottsága, illetve az NB I-es kézilabdaliga elfogadta a 2020/21-es idény felnőtt NB I-es bajnokságainak, azaz a K&H női kézilabdaliga és a K&H férfi kézilabdaliga versenykiírását – adta hírül a szövetség hivatalos oldala.

A K&H női kézilabdaligában 14 együttes indul, a lebonyolítás változatlan: körmérkőzéses rendszerben, oda-vissza játszanak a csapatok, összesen 26 fordulót, ezt követően alakul ki a bajnokság végeredménye.

A bajnokságok nevezési határideje 2020. június 2., a bajnoki sorsolást 2020. június 19-én tartja a szövetség. Az első forduló időpontja 2020. szeptember 6., azaz a csapatoknak ezzel a nappal bezárólag kell lejátszaniuk aktuális mérkőzéseiket. A liga ellenszavazat nélkül támogatta, hogy a férfi bajnokságban a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged, a női bajnokságban a Győri Audi ETO, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Siófok KC sorsolási számot választhasson, segítve ezzel bajnoki mérkőzés-sorrendjük alakítását a szeptember 5-6-i női BL FINAL4 és a szezon további európai kupamérkőzései kapcsán.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!