Atlétika
Krizsán Xénia

Egy továbbjutó, egy kieső

Publikálva: 2020.11.03 Frissítve: 2020.11.03 eSport

Amíg Hajdú Viktor Jász-Nagykun-Szolnok küzdelmeit sikeresen vívta meg, addig Majorosi Krisztián kiesett a budapesti döntőben.

Október 29-én, vasárnap a Megyék Csatájában két esportolónk is megmérkőzött a megyei döntőkben.

Majorosi Krisztián Jordán Benedekkel, az Esport Szombathely játékosával került szembe a budapesti fináléban. Majorosi a párharc első találkozóján 2–1-re tudott nyerni, azonban a visszavágón Jordán ellentmondást nem tűrően, 4–1-re győzött.

Jordán távoli lövései precízek és váratlanok voltak, ezeknek Majorosi kapusa nem találta az ellenszerét. 1v1-esünk balszerencséjének is betudható, hogy mindössze egyszer tudott betalálni a második találkozón, ennek következtében kénytelen volt búcsúzni a Megyék Csatája küzdelmeitől.

Hajdú Viktor, a ZTE FC Esport Pro Clubs csapatának hátvédjével, Erdei Tamással találkozott a megyei döntőben. Az odavágón meglepetésre Erdei nyert 2-1-re. Hajdú az utolsó pillanatokban még szépíteni tudott, amely komoly jelentőséggel bírt.

Ekkor Hajdú csapatot váltott, és Kiss Ákos javaslatára a japán Kasiva Rejszol együttesével folytatta, amely robosztus csatárának, illetve a többi játékos mozgékonyságának köszönhetően remek a versenyeken is használt „kilencvenes értékelésű” játékmódban. Hajdú keze alatt tökéletesen működött a japán gépezet, hiszen már hatvan percet követően háromgólos előnyre tett szert. Erdei még egyszer be tudott találni, azonban a párharc kimenetelén mindez nem változtatott, így fiatal Pro Clubs játékosunk, képviselheti Jász-Nagykun-Szolnok megyét a csoportkörben.

Hajdú Viktor és Kiss Ákos szerepelhet a sorozat csoportkörében esportolóink közül.
                                              Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!