Atlétika
Krizsán Xénia

Egy helyszín, két verseny

Publikálva: 2020.07.24 Frissítve: 2020.07.24 Atlétika

Összetett országos bajnokság és Honvéd-kupa a hétvégi program.

Ezen a hétvégén sem maradunk atlétika nélkül, hiszen szombaton és vasárnap, az Iharos Sándor atlétikai pályán rendezik a felnőtt, U23-as és junior összetett atlétikai bajnokságot, valamint a Honvéd-kupát.

Az összetett országos bajnokságon három hétpróbázónk indul, akik számára ez lesz az idei év legfontosabb hazai többpróbaversenye. A legnagyobb esélyes klubunk országos csúcstartója, az olimpiai kvótával rendelkező Krizsán Xénia lesz, de Marosi Viktóriáért és Kovács Vivienért is szoríthatunk a 13. kerületben.  

A Honvéd-kupán az egyéni versenyzőké a főszerep: az első napon az egyre jobb formába kerülő dr. Nguyen Anasztázia jó eséllyel pályázhat a győzelemre, míg hármasugrásban Szabó Beatrix küzdhet az aranyéremért. Magasugrásban Jankovics Dániel ismét a 2.20 métert ostromolhatja, gerelyhajításban pedig Jancsik Tamás lehet képes a végső sikerre.

A viadal második napján a nemrég egyéni csúcsot ugró Renner Luca próbálhatja tovább javítani rekordját, de 100 és 400 méteren is több kék-fehér mezes sportoló áll rajthoz.  

További részletek itt:
Honvéd-kupa
Magyarország felnőtt, U23 és junior összetett atlétikai bajnoksága

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!