Atlétika
Krizsán Xénia

Egy év után játszhatnak újra az ülőröplabdázóink

Publikálva: 2021.03.05 Frissítve: 2021.03.05 Röplabda

Az MTK Budapest női ülőröplabda-csapata szombaton két mérkőzéssel kezdi meg a bajnoki szereplését.

A koronavírus-járvány miatt igen hosszúra nyúlt szünet után az MTK Budapest női ülőröplabda-csapata újra tétmérkőzéseket játszhat. Szombaton a KISTEXT Arénában kezdődik meg az országos bajnokság alapszakasza.

– Egy éve volt a legutóbbi tétmérkőzésünk, így mondhatni, elég meccséhesen várjuk a bajnoki rajtot – fogalmaz klubunk szakosztályvezetője, Várhegyi Anikó. – A kezdés miatt izgatottak a játékosaink, már csak azért is, mert a járványügyi helyzetet és az  óvatosságot szem előtt tartva, a felkészülés során csupán egymás között játszottunk. Az utóbbi időben, amikor csak lehetett, edzettünk. Így kicsit talán fáradtabbak is vagyunk, és azt sem tudjuk, a többi csapat milyen edzettségi állapotban érkezik majd a bajnokságra, de az biztos, hogy mi ki szeretnénk hozni magunkból a legtöbbet.

Szakosztályvezetőnk arról is tájékoztatott, hogy a tervek szerint a bajnokság négy fordulóját a mostani után májusban, szeptemberben és novemberben rendezik, a Magyar Kupa küzdelmeire áprilisban kerülhet sor.

A március 6-i forduló időrendje ITT érhető el.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!