Atlétika
Szabó Beatrix

Dunaújvárosi KKA – MTK Budapest 29-29 (16-15)

Publikálva: 2015.08.05 Frissítve: 2015.08.07 Kézilabda

Előkészületi mérkőzésen, igazságos döntetlen született Dunaújvárosban, ahol mindkét edző elégedett volt csapata teljesítményével.

Dunaújvárosi KKA – MTK Budapest 29-29 (16-15)

MTK Budapest: Putz, Ignácz-Pethő – Horváth, Bačíková, Hosszu, Tóth, Szádvári, Wolf, Barna, Kovács, Gera, Dakos, Valovics, Gorilszka, Blaubacher.

A végeredmény a 60. percben alakult ki, amikor Wolf belőtte az időn túli hetest. 
Az MTK Budapest legeredményesebb játékosa, a hét gólig jutó Lilija Gorilszka volt.

Mátéfi Eszter, vezetőedző (Dunaújvárosi KKA) – Esetünkben nem közhely, hogy ez a találkozó kiválóan szolgálta a felkészülést, mert egyrészt mindkét csapat végig a győzelemért harcolt, másrészt – a válogatott játékosaim távollétében – kipróbálhattam, hogy fiataljaink mit tudnak védekezésben, támadásban. Azt tudni, kell, hogy bár a szünetben vezettünk, ám az MTK Budapest rutinos játékosai pontosan értették, hogy mi a feladatuk, így nem tudtunk ellépni tőlük. Végeredményben igazságosnak érzem a döntetlent, bár a felkészülési mérkőzéseken az eredménynek nem sok jelentősége van.

Golovin Vlagyimir, vezetőedző (MTK Budapest) – Három előkészületi mérkőzésünk közül most éreztem igazán, hogy a játékosok azt adták vissza a pályán, amit megbeszéltünk az öltözőben. Fegyelmezetten, célratörően, néhol látványosan játszottunk, ami pozitív. Nagyon sok még a dolgunk, de tudjuk, hogy mit akarunk, és ha ezt a mentalitást állandósítjuk, akkor sok örömteli percet szerezhetünk a szurkolóknak és magunknak. Azt semmiképpen ne feledjük, hogy előkészületi, és nem tétmérkőzésen vagyunk túl...

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!