Kézilabda
Farkas Johanna

dr. Deutsch Tamást újabb öt évre választotta elnökének az MTK Budapest (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.05.28 Frissítve: 2021.05.28 MTK Budapest

Az MTK Budapest 2021. évi rendes, tisztújító közgyűlésén – többek között – elfogadták az egyesület 2020. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámolót, döntöttek az MTK Örökös Bajnokairól és meghosszabbították az elnökség és a Felügyelő Bizottság tagjainak mandátumát.

Az MTK Budapest 2021. május 28-án, pénteken – online formában – tartotta éves, rendes, tisztújító küldöttgyűlését. A küldöttek elektronikus eszközükön csatlakoztak az eseményhez, melyen keresztül döntéseket hoztak, tisztségviselőket választottak.

A határozatképesség megállapítása után a küldöttek először arról döntöttek, hogy három labdarúgónak az MTK Örökös Bajnoka címet adományozzák, így bekerült ebbe a körbe Halmai Gábor, Kenesei Krisztián és Kanta József.

Ezt követően elfogadták a Felügyelő Bizottság jelentését az egyesület 2020. évi költségvetésének végrehajtásáról, majd magát a teljesítést.

Így jártak el a klub 2021. évi költségvetésével és a sportegyesület 2021. évi tevékenységéről szóló elnökségi beszámolóval.

Végezetül a küldöttgyűlés úgy döntött, hogy a következő öt évre dr. Deutsch Tamást választja elnöknek. A klub alelnöke maradt Buranits Ildikó.

Elnökségi tagok: Deutsch Péter, Dénes Ferenc, Kis Péter, Márton Péter és Zakor Sándor.

A felügyelő bizottság tagjai Bodrogi Tibor, Osvalt Dénes és Putics István.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!