Tenisz
Fucsovics Márton

Dobogós helyezések és egyéni csúcs a MEFOB-on

Publikálva: 2019.05.29 Frissítve: 2019.05.28 Atlétika

Az MTK Budapest több sportolója is rajthoz állt a magyar egyetemi-főiskolai atlétikai országos bajnokságon, melyet az Iharos Sándor atlétikai pályán rendeztek a hétvégén.

Egyetlen férfi indulónk, Deutsch Domonkos 2,05-ös egyéni csúcsáról ITT írtunk.

A nők mezőnyében Nguyen Anasztáziát kell kiemelni, aki 6,56 méteres eredménnyel nyerte a távolugrást (szél: 2,0), de Gazdag Florina is kitett magáért, hiszen 5,81 méteres ugrásával a második helyig kapaszkodott.

Hármasugrásban Szabó Beatrix 12,01 méterrel ezüstéremig jutott, a számot Hargitay Vanda nyerte (12,28m). Bea magasugrásban is a dobogó második fokán zárt, 1,60 méterénél csak Fekete Fédra (1,75m) teljesített jobban.

Bea a helyezésekkel elégedett volt, de a telejsítményével nem annyira:

– A helyezéseknek örületem, azonban az eredményeknek már kevésbé. Sajnos az időrend nem nekem kedvezett, ugyanis hármasugrásban az utolsó sorozatban már részt sem tudtam venni, mert rohannom kellett magasat ugrani. Nehéz volt koncentrálni az egyik számra, mert közben a fejemben már a másik járt. Szerencsére még a szezon elején járunk, így bizakodó vagyok az eredmények javulásával kapcsolatban. Szeretnék egyéni csúcsot elérni mindkét számban.

Nguyen Anasztázia ugrása:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!