Atlétika
Kulunics Vince

Díjaztuk az év első hónapjainak legeredményesebb sportolóit (GALÉRIA)

Publikálva: 2023.05.27 Frissítve: 2023.05.26 MTK Budapest

Somody Soma és Tóth Máté vehette át „A hónap sportolója” díjat az MTK Budapest küldöttgyűlésén.

„A hónap sportolója” elismerést, és az ezzel járó ajándékcsomagot az MTK Budapest küldöttgyűlésén, a klub sportolói, vezetői, munkatársai előtt vehette át két vívónk és egy karatékánk.

Párbajtőrözőnk, Somody Soma 2023-ban példátlan nemzetközi eredménysorral rendelkezik: előbb februárban, a tallinni junior Európa-bajnokságon, csapatban arany-, egyéniben bronzérmet szerzett, majd áprilisban, a plovdivi junior-világbajnokságon egyéniben és csapatban is a dobogó harmadik fokára állhatott.

Karatékánk, Tóth Máté – márciusban – szintén Európa-bajnoki címet nyert, kadét korosztályban, az -57kg-osok mezőnyében, a ciprusi Larnacán.

A díjakat az MTK Budapest elnöke, dr. Deutsch Tamás adta át.

A bledi evezős Európa-bajnokságon tartózkodó sportolónk, az ergométeres Európa-bajnok Szabó Márton, a paraevezős Európa-bajnoki ezüstérmes Nagy Ráhel és az ergométeres masters Európa-bajnok, Darvas Zsolt későbbi időpontban veheti át az elismerést, ahogy kadet párbajtőrözőnk, Balázs Bence is, akinek csapataranyérme szintén a februárban, Tallinnban rendezett Európa-bajnokságról származik, de betegsége miatt nem tudott megjelenni az eseményen.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!