Atlétika
Nagy Marcell

Díjazták a fiatalokat

Publikálva: 2015.12.15 Frissítve: 2015.12.15 Röplabda

Nem csak a felnőttek remekelnek az MTK Budapest röplabda szakosztályának háza táján. A korosztályos csapatok is kiemelkedően szerepelnek, így minden hónapban honorálják a legjobban teljesítő játékosokat.

Még a bajnokság kezdetekor határozták el az MTK Budapest  röplabdaszakosztályának edzői,  vezetői, a szakmai stáb, hogy rendszeresen megjutalmazzák

az edzéseken és a meccseken is kiemelkedő teljesítményt nyújtó utánpótláskorú sportolókat. A díjazottak oklevelet és kis ajándékot kapnak, az edzői stáb így szeretné kifejezni elismerését és nagyrabecsülését a fiatalok felé.

Októberben Horvat Antónia bizonyult a legjobbnak gyermek korosztályban, míg a miniknél, Csóri Flórát díjazták. A serdülők között Szalay Anna, az ifiknél Fazekas Zsófia kapta az elismerést.

Novemberben a gyermekek között Frank Janina lett a díjazott, míg a miniknél Száday Dóra részesült jutalomban. A serdülő csapatból Oláh Dóra kapta az elismerést.

Decemberben a gyermek korosztályban Boros Réka, míg a miniknél Divényi Zita és Varga Borbála lettek a legjobbak. A serdülők közül Lesi Olíviát, az ifiknél Annus Fannit díjazták.

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!