Hírek

Cselgáncs 2021.06.28 Cselgáncs: Pánczél Gábor vs. Rajkai Róbert (VIDEÓ)

Cselgáncs: Pánczél Gábor vs. Rajkai Róbert (VIDEÓ) Az MTK Tube, MMM következő epizódjában mester és tanítványa beszél egymásról.

Cselgáncs 2021.06.26 Cselgáncs: az ifi Európa-kupán ezüstérmet szerző Gábor Áron sokat tanulna az MTK Budapest „nagyjaitól” (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: az ifi Európa-kupán ezüstérmet szerző Gábor Áron sokat tanulna az MTK Budapest „nagyjaitól” (LAPSZEMLE) A múlt heti, porecsi ifjúsági Európa-kupán ezüstérmet szerzett az MTK Budapest cselgáncsozója, Gábor Áron, akinek – bár már több mint fél éve a klubhoz tartozik – mindössze a negyedik megmérettetése volt ez az egyesület színeiben a vírushelyzet miatt. Vele beszélgettünk az új környezetről, csapattársakról és eredményekről.

Cselgáncs 2021.06.24 Mit gondol az edző a sportolójáról, és viszont? (VIDEÓ)

Mit gondol az edző a sportolójáról, és viszont? (VIDEÓ) Az MTK Tube következő, „Megmondom a magamét” című epizódjában az olimpiai kvótás dzsúdós, Tóth Krisztian és edzője, Pánczél Gábor mondja el a véleményét a másikról.

Cselgáncs 2021.06.23 Ők indulnak az olimpián

Ők indulnak az olimpián A budapesti világbajnokság után a Nemzetközi Judo Szövetség közzétette az olimpiai kvalifikációs rangsor végeredményét, eszerint hét dzsúdosunk – köztük az MTK Budapest sportolója, Tóth Krisztián – léphet tatamira a tokiói olimpián

Cselgáncs 2021.06.21 A stresszel is megküzdött a világbajnokságon (VIDEÓ)

A stresszel is megküzdött a világbajnokságon (VIDEÓ) Klubunk cselgáncsozója, Tóth Krisztián a DIGI Sport napindító műsorában szerepelt.

Cselgáncs 2021.06.20 Cselgáncs: Itthon és Európában is szereztünk érmet

Cselgáncs: Itthon és Európában is szereztünk érmet Négy ezüst és egy bronz a hétvégi termés.

Cselgáncs 2021.06.20 Cselgáncs: Mentális siker is a világbajnoki bronz (AUDIÓ)

Cselgáncs: Mentális siker is a világbajnoki bronz (AUDIÓ) Tóth Krisztián edzője, Pánczél Gábor a HunSport Live-nak adott interjút tanítványa világbajnoki bronzérméről.

Cselgáncs 2021.06.16 Cselgáncs: „Jó az irány” – Pánczél Gábor

Cselgáncs: „Jó az irány” – Pánczél Gábor Az MTK Budapest cselgáncsozóit két sportoló képviselte a múlt héten rendezett, budapesti judo vb-n: a 90 kilogrammosok között bronzérmet szerző Tóth Krisztián mellett, a 81 kilós Tóth Benedek is tisztesen helytállt, teljesítményüket és az eseményt pedig klubunk vezetőedzője és a válogatott szövetségi kapitánya, Pánczél Gábor értékelte számunkra.

Cselgáncs 2021.06.14 Cselgáncs: A világbajnoki bronz története (VIDEÓ)

Cselgáncs: A világbajnoki bronz története (VIDEÓ) Összeállítás Tóth Krisztián, Budapesten szerzett világbajnoki bronzérmének történetéről.

Cselgáncs 2021.06.11 Cselgáncs: „Óriási az örömöm” – Tóth Krisztián

Cselgáncs: „Óriási az örömöm” – Tóth Krisztián Klubunk kiváló cselgáncsozója, Tóth Krisztián csütörtökön bronzérmet szerzett a hazai rendezésű világbajnokságon. A 90 kilogrammosok között dobogós versenyző beszélt a meccseiről, a magyar közönség támogatásáról, illetve a közelgő olimpiai játékokról is.

« Előző oldal 2324252627282930313233 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!