Kézilabda
Kekezovity Anna

Cselgáncs: taroltak a fiúk

Publikálva: 2022.03.19 Frissítve: 2022.03.19 Cselgáncs

Klubunk kiváló cselgáncsozói remekeltek a hétvégi versenyen.

Zalaegerszegen rendezték meg a cselgáncs országos bajnokságot. Nem lehetett ismeretlen a helyszín a versenyzők számára, hiszen a tavalyi évben is a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok adott otthont a megmérettetésnek. A hazai élmezőny színe-java képviseltette magát a versenyen. További pozitívum volt, hogy immáron ‒ a két év szünet után ‒ nézők előtt léphettek tatamira a sportolók a 70. férfi és 39. női seregszemlén.

A hétvégén 164 versenyző vett részt a párharcokon, sportolóink közül többen is megküzdöttek a legjobb eredményért kék-fehér színekben férfi és női mezőnyben egyaránt.

1.

A férfiaknál Rajkai Róbert (második képen) a -81 kilogrammosok között, Gőz Roland a -90 kilogrammosok kategóriájában, Tóth Krisztián (első képen) pedig ‒ a szokásosnál feljebb ‒ a -100 kilogrammosok súlycsoportjában bizonyíthatott, ami mindhármuknak sikerült, hiszen aranyéremmel a nyakukban fejezték be a versenynapot.

2.

Ezüstérmes lett Tóth Benedek (második képen) (81kg), Tóth Ferenc (harmadik képen) (90kg). A dobogó alsó fokán végzett Kalász Ádám (66kg), Tóth Botond (73kg), Kurtán Zsombor (második képen) (81kg), Alacsony Bátor (harmadik képen) (90kg), Veres Márton (első képen) (100kg). 

3.

A nőknél Beringer Fatime (48kg), és Varga Brigitta (63kg) bronzérmet ért el a kategóriájukban.

Az MTK Budapest a magyar bajnokság éremtáblázatán a második helyet szerezte meg, három arany-, két ezüs-, és hat bronzéremmel.

A képek forrása, és továbbiak a judoinfo.hu oldalán találhatóak. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!