Kézilabda
Török Lilly

Cselgáncs: három érem, közte egy arany az ifjúsági országos bajnokságon

Publikálva: 2023.02.19 Frissítve: 2023.02.19 Cselgáncs

Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet nyertek fiataljaink a szegedi korosztályos magyar bajnokságon. Eközben a felnőtt-junior Magyar Kupa-versenyen ugyancsak remekeltek a mieink: összesen nyolc éremmel gazdagodtak.

Tizennyolc súlycsoportban osztottak érmeket szombaton a cselgáncsozók idei első országos bajnokságán. Az ifjúsági korosztály szegedi ob-ján az MTK Budapest versenyzői sem maradtak adósak a dobogós helyezésekkel: összesen három érmet szereztek. A mieink egyetlen elsősége Gécs Kristóf (66 kg) nevéhez fűződött, míg Bertalan Balázs (73 kg) ezüstöt, Pánczél Csanád (46 kg) bronzot nyert.

Az ifjúsági magyar bajnoksággal párhuzamosan szintén Szegeden rendezték a felnőtt-junior Magyar Kupa-versenyt, amelyen ugyancsak nagyszerűen szerepeltek fiataljaink. Gábor Áron (66 kg) és Beviz Barnabás (90 kg) sem talált legyőzőre a súlycsoportjában, Tóth Botond (81 kg) második, Demeter Marcell (81 kg), Bötös Noel (90 kg), Tóth Ferenc (100 kg) és Vit Lili (63 kg) pedig harmadik lett. Kalász Ádám (73 kg) és Kittler Rudolf (81 kg) az ötödik, Farkas Bence (66 kg) a hetedik helyen végzett. Ezzel összesítésben az MTK Budapest együttese zárta az élen a csapatversenyt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!