Atlétika
Magyari Zoltán

Cselgáncs: Gőz Roland pótolná a tavalyi kiesést

Publikálva: 2021.03.21 Frissítve: 2021.03.20 Cselgáncs

Klubunk versenyzője, a 22 éves Gőz Roland jelenleg Szlovákiában edzőtáborozik. A fiatal cselgáncsozó élvezi a munkát, izgatottan várja az idei év viadalait.

A cselgáncsszakosztály egyik kiválóságát, Gőz Rolandot kérdeztük felkészüléséről, idei céljairól. A fiatal versenyző elégedett jelenlegi állapotával, és izgalommal tekint a jövőbe. 

– Kisebb csuklósérülésem volt, de szerencsére már minden rendben. Úgy érzem, sikerült jó formába kerülni, remekül érzem magam a szlovákiai edzőtáborban, minden körülmény adott, és a kikapcsolódásra is jut idő. 

Roland úgy érzi, az idei év kulcsfontosságú lehet karrierje szempontjából. 

– Nem tudnék kiemelni egyetlen fontos versenyt sem az évből. Illetve pontosobban, minden esemény fontos. Szereném pótolni a tavalyi év kiesését, hiszen a koronavírus-járvány miatt nagyon sok fontos verseny maradt el, ahol tapasztalatot gyűjthettem volna a felnőtt mezőnyben. Ha egy konkrét elvárást meg kellene fogalmaznom, akkor ez lenne az. Meg kell szoknom a legmagasabb szint légkörét. Szeretnék minél jobb eredményeket elérni a felnőtt Grand Slam versenyeken, az U23-as Eb-n pedig célom az aranyérem. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!