Atlétika
Nagy Marcell

Csak magunkat okolhatjuk

Publikálva: 2018.02.18 Frissítve: 2018.02.18

26 perc után tértünk észhez, de ez kevés volt.

Miskolci EAFC–MTK Törökbálint 67-59 (20-14, 21-15, 17-8, 9-22)
Miskolci Egyetem, Körcsarnok

statisztikai lap

Csapatunk 24 pont hátrányt szedett össze az első három negyedben, és ezt a negyedik periódusban már nem volt esélyünk ledolgozni. Együttesünk 14 büntetőt hibázott, 22-ből mindössze 7 közeli kísérletét értékesítette és a harmadik negyed első hat percében nem szerzett pontot, így lehetetlen feladat elé állítottuk magunkat az utolsó játékrészre.

Rendszeresen bizonyítjuk, hogy alapvetően nem a játéktudással, hanem a kellő energiabefektetés hiányával van a legnagyobb probléma, hiszen amikor maximális intenzitással játszik a csapat, teljesen más a produkció. Így volt ez most is. Az utolsó 14 percet 30-14-re nyertük. Csak éppen az a gond, hogy a mérkőzéseket rendre lefújják 40 perc nettó játékidő után.

Magunkat hoztuk igen nehéz helyzetbe, mert a hátralévő mérkőzéseken most már bravúrokra is szükség lesz ahhoz, hogy legalább az első tízben megkapaszkodjunk, a legjobb nyolcba jutáshoz pedig főleg.

Bódi Ferenc vezetőedző: – Csalódott vagyok, mert ezt a mérkőzést meg lehetett volna nyerni. Ismét erőtlenek és puhák voltunk. Ilyen gyenge egyéni teljesítményekkel nem tudunk versenyben lenni.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!