Kézilabda
Szőke Szonja

Csak a győzelem elfogadható

Publikálva: 2015.02.24 Frissítve: 2015.02.24

A férfi NB I/B nyugati csoportjában második helyén álló MTK Törökbálint, következő mérkőzését hazai pályán, az utolsó előtti helyen tanyázó Pécsi VSK-Kronosz Kiadó ellen játssza.

A pécsi csapatban számos olyan játékos szerepel, aki egyben az NB I/A csoportos keret tagja is. Közülük Bíró Olivér, legtöbbször kezdőként lép pályára a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó első osztályú  mérkőzésein, de Somogyfoki Szabolcs és Délity Bence is sűrűn játszhat a legjobbak között, hasonlóan Czukor Bencéhez és Sértő Ádámhoz. Ezért is furcsa, hogy a pécsi csapat csak az utolsó előtti helyen áll a tabellán.  Az MTK Törökbálintnak mindenképpen győznie kell, de az ellenfél játékoskerete óvatosságra intheti Szarvas Gábort és tanítványait.

A legutóbbi, hazai meccsüket elvesztették Spiriev Olivérék, a bajnokaspiráns Bajai Bácska FK ellen. Most viszont győzelmet terveznek, melyhez kérik szurkolóik bíztatását is.

A drukkereknek játékkal is kedveskednek. Az a bátor jelentkező, aki félpályáról betalál a kosárba, 50 ezer forintot kap a szervezőktől.

17. forduló

MTK Törökbálint – Pécsi VSK-Kronosz Kiadó

Időpont: 2015. február  27. (péntek) 19:00

Helyszín: Bálint Márton Iskola, Törökbálint Óvoda utca 8.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!