Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Búcsú egyesben és párosban

Publikálva: 2016.08.20 Frissítve: 2016.08.20 Tenisz

Babos Tímea egyesben kikapott a világranglistán harmadik spanyol Garbine Muguruzától, míg párosban - a kazah Jaroszlava Svedova oldalán - két játszmában szenvedett vereséget a Sania Mirza, Barbora Strycová kettőstől a cincinnati kemény pályás női tenisztorna negyeddöntőjében.

A selejtezőből indult magyar játékos korábban két kiemeltet is búcsúztatott a svájci Belinda Bencic (13.) és a szlovák Dominika Cibulková (8.) személyében. A Roland Garroson idén bajnok Muguruzával eddig háromszor találkozott, és rendre kikapott tőle.

A világranglistán 41. Babos Tímea a torna hivatalos honlapja szerint az első szettben négy, a másodikban pedig három játékot tudott megnyerni, így Muguruza 92 perc alatt diadalmaskodott.

WTA-TORNA, CINCINNATI (2 503 250 dollár, kemény pálya)
EGYÉNI, NEGYEDDÖNTŐ
Muguruza (spanyol, 4.)-Babos 6-4, 6-3

A 23 éves Babos – oldalán a kazah Jaroszlava Svedovával – később párosban is negyeddöntőt vívott a Sania Mirza, Barbora Strycova indiai-cseh duó ellen. A harmadik kiemelt magyar, kazah duó az esőszünet miatt hosszabb időre félbeszakított első szettet rövidítésben veszítette el, míg a második játszmát simán, 6:1-re.

WTA-TORNA, CINCINNATI (2 503 250 dollár, kemény pálya)
PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ
Mirza, Strycová (indiai, cseh, 7.)–Babos, Svedova (magyar, kazah, 3.) 7-6, 6-1

Forrás: nso.hu
Fotó: babostimea.hu

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!