Tenisz
Gálfi Dalma

Bridzs: kiharcolta az Eb-indulás jogát a Winkler csapat

Publikálva: 2024.02.07 Frissítve: 2024.02.07 Bridzs

Az együttes négy kék-fehér sportolóval utazik nyáron Dániába.

Hétvégén a Récsei Center versenyterme adott otthont az Európa-bajnokság Open-csapatos válogatóversenyének. A nagy eseményről a mieink sem hiányozhattak, a megméretést elődöntő, döntő formában rendeztek meg. Három csapat aspirált a válogatottság megszerzésére. A Winkler csapat, melynek négy tagja kék-fehér sportoló, Winkler Gábor, Kemény Márk, Argay Zsolt, Zábrádi Benjámin (aki minden idők legfiatalabb válogatott játékosa) egészült ki Szegedi Balázzsal és Hegedűs Gállal.

Az együttes szoros csatában győzte le a Bridge42 (Kemény György, Czímer Csaba, Szalka Tamás és Trenka Péter) alakulatot. A verseny LoveBridge támogatással zajlott, így minden részletét figyelemmel lehetett követni online közvetítők által kommentálva.

Az 56. csapat Európa-bajnokságot Dániában, Herningben rendezik június 24. és július 4. között. A kontinensviadal során négy kategória versenyzői szállhatnak harcba: az Open-, a női-, a szenior- és a vegyescsapatok. A következő válogatót mix kategóriában rendezi a Magyar Bridzs Szövetség, ott is érdekelt lesz két MTK Budapest játékos: Honti László és Fischer Brigitta személyében.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!