Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Bridzs: indul a szezon

Publikálva: 2024.01.02 Frissítve: 2024.01.03 Bridzs

Január 12-én rendezzük az első versenyt 2024-ben.

Még alig múlt el a karácsony és a Szilveszter, máris készülhetnek a bridzs szerelmesei, hiszen január 12-én, pénteken, 17:00 órakor kezdődik a 2024-es esztendő első MTK real time bridzsversenye.
Helyszín a Récsei Center. Részletek hamarosan. 

Addig álljon itt Talyigás Péter újévi köszöntője, hátha valaki nem olvasta:

Kedves Bridzsezők!
Az elmúlt években a nyomtatott Bridzsélet mindig egy elnöki köszöntővel kezdődött. Idén azonban elmaradt a nyomtatott Bridzsélet, helyette volt évvégi gála (talán az eseményhez kapcsolódó pénzmozgás fordított iránya megfelelő magyarázat erre a változásra).
A köszöntő azonban szép hagyomány, itt pótolom.
A nagy szónoklattól és a sok okoskodástól azonban inkább most eltekintenék (tudom, hogy ez nagyon szomorú), megtettem ugyanis a Récseiben, december 15-én.
Ami azt illeti, a Gála sok szempontból pozitív meglepetés volt számomra. Nagyon sokan eljöttetek, olyanok is, akikkel most találkoztam személyesen először, és a támogatásotok mértéke is meghaladta a várakozasaimat. Óriási köszönet illeti a szervezőket és a résztvevőket is. Ezek után már kevésbé volt meglepetés, de a visszajelzések is nagyon pozitívak voltak.
A Gála – számomra – megmutatta, hogy még sokunknak fontos a bridzs, sokan vagyunk, akik munkát, időt, pénzt szánnak arra, hogy életben tartsuk. Sokan kértétek, hogy jövőre ismételjük meg ezt az egyébként is hagyományteremtőnek szánt eseményt. Reméljük, hogy a segítségetekkel olyan helyzetben leszünk, hogy megtehetjük, és reméljük, hogy a jövő évi gála is legalább ennyire jó hangulatú és sikeres lesz.
Mindenkinek jó egészséget kívánok a lába körmétől a feje búbjáig, mondjatok sok szlemet, kontrázzatok és rekontrázzatok, de ami a legfontosabb, nevessetek sokat és érezzétek jól magatokat a bridzsasztalnál, és attól távol is. Boldog 2024-et mindenkinek!

Bridzs: indul a szezon

(Fotó: Kallus György)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!