Atlétika
Nagy Marcell

Bridzs: elkezdődött a 2023/24-es szezon, szakosztályunk várja az érdeklődőket a klubfoglalkozásokra

Publikálva: 2023.09.09 Frissítve: 2023.09.09 Bridzs

Minden pénteken a bridzsé a főszerep a Récsei Centerben.

Szeptember 8-tól egészen a jövő év júniusáig minden pénteken 17:00-20:00 óra között várja a Récsei Center első emeleti bridzsterme a klub versenyzőit és a külsős érdeklődőket egyaránt. Előtte 14:00-17:00 óra között ifi edzés szerepel a programban, amely után a fiatalok a klubeseményen is részt vehetnek.

A játékdíj MTK sportolóknak 1.000.- forint, külsősöknek 1.500.- forint, lehet egyedül, de akár társasággal is érkezni. A helyszín jól felszerelt, étterem, presszó és bolt is található az épületben. Aki autóval érkezik, az a Récsei Center területén található parkolóban, vagy kint az utcán tud megállni, mindkét területen díjköteles a parkolás. Jövő hét pénteken ‒ szeptember 15-én ‒ nincsen foglalkozás, hiszen a versenyzők jelentős része Pulán szerepel.

Októberben és decemberben pedig egy-egy nagy versenyre is sort kerítünk, az MTK Budapest páros versenyei október 8-án és december 3-án lesznek, mindkét alkalommal vasárnap 10:00-18:00 óra között mérethetik meg magukat a jelentkezők. Az októberi versenyre itt, míg a decemberire itt lehet nevezni.

Mindenkit szeretettel vár szakosztályunk a klubfoglalkozásokon és versenyeken egyaránt, további információkért pedig technikai vezetőnket, Honti Lászlót lehet keresni az alábbi elérhetőségek egyikén: telefonszám: +36703665747, e-mail cím: laszlo.honti@gmail.com.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!