Atlétika
Krizsán Xénia

Bridzs: a felénél tart a bajnokság, az élen ott vannak kék-fehér versenyzőink

Publikálva: 2024.01.17 Frissítve: 2024.01.16 Bridzs

A hosszú, ünnepek miatti szünetet követőn a negyedik fordulót is lejátszották versenyzőink, akiknél a mezőnyben lassan kezdenek kialakulni az erőviszonyok.

A Winkler–Dumbovich pár maradt az élen, továbbra is tartva elképesztő magas szintjüket, hiszen újra 61 százalék felett teljesítettek, így átlaguk elképesztő: 59 százalék! A fiatalok, Argay Zsolt és Kemény Márk ezúttal gyengébb napot fogtak ki, 47 százalék jött csak össze, de így is tartják a második helyet 55-ös szummával. Szilágyi–Taliygás kettős centire hozta átlagát, 54,5 a heti, és az összesített is. Vági Máté Stephan Thorpe-pal a bajnokság előtt nem sokkal állt össze, de máris remek eredményeket hoznak, ezúttal megnyerték a fordulót 65 százalékkal, és ötödikek már. Kaderják–Tubak a harmadik legjobb volt a héten, ők végeztek még 60 százalék felett, és a kilencedik helyre jöttek fel.

A középmezőny még mindig elképesztően szoros, két topszkóron belül van nagyjábó tizenöt pár, egy nagyon jó fordulóval jelentősen előre lehet rukkolni a tabellán. A kiesőzónában még nagy a küzdelem, bár az utolsó három egység kezd bajban lenni, itt már ötven százalékos napok nem nagyon segíthetnek, erősíteni kell, de az előttük levő hat kettős szintén nagyon kell vigyázzon, ők még jó játékkal megkapaszkodhatnak.

Forrás: bridzs.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!