Karate
Hárspataki Gábor

Bezárták az évet a kézisek (GALÉRIA)

Publikálva: 2014.12.20 Frissítve: 2014.12.22 Kézilabda

A Bazilika közelében, az egyik vendéglőben értékelte az őszi szezont az MTK Budapest női kézilabda-szakosztálya és az egyesület vezetése. Bár a lányok állhatnának jobban is a bajnokságban, Deutsch Tamás, elnök optimistán várja a tavaszt, és bízik a csapatban.

A női kézilabda NB I-ben, pillanatnyilag – szakértők szerint – nem azon a helyen áll az MTK Budapest, mint az a játékosok tudása alapján az ellenfelek és a szakosztály vezetői szerint elvárható lenne.

Paál László, technikai vezető – az évzáron használt szavai – szerint olyan lehetőség van a csapat kezében, mellyel hiba lenne nem élni. A klub komoly áldozatokat hoz a szakosztályért, így elvárható, hogy a játékosok is tegyenek meg mindent.

Az akarással nincs is baj – és itt megint a szakembereket idézzük –, csak meg kellene tanulni nyerni. Az együttes semmilyen körülmények között nem eshet ki az első osztályból, de versenyben van még a Magyar Kupában is, ráadásul NB I/B-s ellenfelet kapott a következő fordulóban.

Miután a lányok minden nap – december 24-én, január 1-jén is – edzenek, készülnek, gyakorolnak, a rengeteg munkának egyszer talán lesz eredménye. 

Lehet, hogy már december 30-án, a Tromos csarnokban az Érd ellen...?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!