Kézilabda
Dakos Noémi

Bemutatkozik az MTK Törökbálint III. rész

Publikálva: 2015.10.16 Frissítve: 2015.10.17

Az MTK Törökbálint együttese pénteken játssza első hazai meccsét. A szezonkezdet alkalmából a játékosok úgy döntöttek, bemutatják egymást a szurkolóknak.

Sorozatunk első része ITT, második része pedig ITT olvasható.

Spiriev Olivér Trepák Zoltán szerint örökölte édesapja tudatos, maximalista szemléletét. Agresszív irányítóként jellemzi „Olit”, aki védekezésben nagyon agilis, és jól használja ki az atlétikából hozott erősségeit. Gyors, okos, intelligens játékmester, aki nyitott a fejlődésre, és akinek helye van a legmagasabb osztályban is.

Bíró Bence nem fukarkodott a dicsérettel, mikor csapattársát, Baross Kristófot kellett jellemeznie. Elmondása szerint „Bari” hegyomlás méretű, ámde felettébb jámbor teremtés, akinek munkabírásánál és győzni akarásánál csak a bicepsze nagyobb. Jelenleg sérült, de csapattársai bíznak benne, hogy mielőbb csatlakozik hozzájuk.

Bihari Máté csapatkapitány Mostbacher Antal szerint harcosságával, elképesztő fizikális adottságaival, pályán kívüli példamutatásával, valamint a pályán betöltött kulcsszerepével az MTK Törökbálint sikereinek egyik alappillére.

Mostbacher Antal Jakab Péter állítása szerint nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkezik, és bár csak néhány éve kosárlabdázik, mégis az U21-es csapat egyik legmeghatározóbb tagja. „Tónió” rengeteget fejlődött tavaly, így Szarvas Gábor is egyre jobban számít rá. 

Spiriev Olivér egy kisebb hősi eposzban méltatta Bíró Bencét, becenevén „Cucust”. A csapattárs így méltatta a 24 éves Bírót: „ Elhivatottságával példaképpé vált a törökbálint gyerekek körében; lehengerlő külsejével és eleganciájával adott egy hőst a városnak, sőt Pest megye lányainak, valamint megélhetést a körzet modellügynökségeinek; középtávoli tempója pedig gyilkos fegyver edzője kezébe. De talán mindennél fontosabb, hogy nekünk, csapattársaknak reményt, inspirációt és útmutatást ad. Reményt a győzelemre, inspirációt a mindennapok monoton munkájához, útmutatást a szebbik nemmel való kapcsolatunkhoz, bár az érintetlen női szív az egyetlen, amivel talán nem tud szolgálni. Szerényen és szelíden, hepciáskodás és hőzöngés nélkül tűri a rajongást, a megterhelő edzéseket, és első szóra átadja helyét az öltözőben, ha nem férünk el.” 

Bemutatkozik az MTK Törökbálint III. rész

 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!