Atlétika
Szabó Beatrix

Bartha „CokeHUN” Zoltán a világ 10 legmagasabban rangsorolt játékosa között

Publikálva: 2020.02.14 Frissítve: 2020.02.13 eSport

Mozgalmas hétvégéje volt Rocket League csapatunknak — pénteken, szombaton és vasárnap sem pihentek sportolóink.

Teljesítményével Bartha „CokeHUN” Zoltán indított erősen, hiszen pénteken bekerült a világ 10 legmagasabban rangsorolt játékosa közé!

Eredményéről így nyilatkozott:

Az elmúlt pár hétben úgy érzem sokat tudtam fejlődni. Ennek legfőbb oka az lehetett, hogy sokkal jobban élveztem a játékot, így több kedvem is volt játszani, mint előtte. Ez az eddigi legmagasabban rangsorolt helyezésem, sikerült megdöntenem az előző szezonban felállított 2000 MMR-es csúcsomat, aminél még a mai napig nem volt jobb magyar pozíció. Eddig közel 6000 órát játszottam ezzel a formátummal, és nem is tervezem a közeljövőben abbahagyni. Amilyen nehéz bekerülni a top 10-be, olyan könnyű kiesni onnan pár meccs alatt.

Gratulálunk CokeHUN, így tovább!

Szombaton csapatunk részt vett a Nicecactus Esport-management által szervezett hétvégi kupán, ahol a nagyon előkelő második helyet szerezte meg a spanyol Galaxy Bang ellenében. A topcsapatok részvételével zajló versenyen a Bartha „CokeHUN” Zoltánnal, Nagy „Negsy” Richárddal és Gellén „ProFessorvF” Gergellyel felálló trió szinte tökéletes mérleggel gázolt át ellenfelein, azonban a végső győzelem ezúttal nem sikerült.

Részletes eredmények: ITT.

Február 2-án elmaradt a Rocket League Rival Series következő kvalifikációs köre, melyet egy héttel később, azaz február első vasárnapján pótoltak. Az MTK Budapest a legjobb 128 csapat között vágott neki megmérettetésnek, hogy elérje a célját: bekerüljön a liga legjobb 10 kihívója közé. A sorsolás kedvezőtlenül alakult, rögtön összeszokott gárdával kerültek szembe, méghozzá a Rocketmania Cseh & Szlovák Liga legjobb csapatával. Ennek ellenére a srácok könnyedén vették az első akadályt, 3-0-val söpörték le a Symphony-t. A nehézségek végül a második körben kezdődtek, ahol a későbbi 9. helyezett moosematt csapata küldte vesztes ágra gárdánkat. A gyengébb ágon sikerült még két magabiztos kört menni, azonban az olasz bajnokság második helyezettje megálljt parancsolt kék-fehér alakulatunknak, így a legjobb 48 között ért véget a menetelés.

RLRS top 128 lebonyolítás és eredmények: ITT.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!