Kézilabda
Andróczki Flóra

Babossal erősít a nemzeti csapat

Publikálva: 2015.01.21 Frissítve: 2015.01.21 Tenisz

Babos Tímea is ott lesz a FED Kupán a magyar csapatban. A világranglista 92. helyén álló játékos igent mondott a felkérésre. Ez azt jelenti, hogy a nemzeti csapat a legerősebb felállásban küzdhet.

Az örömben némi üröm, hogy az eredetileg kiadott csapatból egy másik MTK-s játékos esik ki így, de ez nem is történhetne másképpen, hiszen mindenki a kék-fehér klub tagja.. A végleges összeállítás: Jani Réka, Gálfi Dalma, Bondár Anna és Babos Tímea.

Ahogy a szövetség sajtótájékoztatóján elmondták, a FED Kupa csoportmeccseit február negyedikétől hatodikáig játsszák Budapesten, a mieink ötödikén a szerbek ellen kezdenek. A másik ellenfél Ausztria lesz.  A szerbeknél Ivanovics és Jankovics sincs nevezve a csapatba, de mivel Timihez hasonlóan mindketten kiestek az Ausztrál Open első körében, így akár ők is eljöhetnek a magyar fővárosba..

– Nagyon örülök annak, hogy Timi ismét vállalta a szereplést és a csapat érdekeit tartotta szem előtt – mondta Richter Attila, a Magyar tenisz Szövetség főtitkára, miután megtudta, hogy Babos ott lesz a tornán. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!