Taekwondo
Salim Omar

Az utolsó hazai meccs következik

Publikálva: 2018.05.25 Frissítve: 2018.05.24 Labdarúgás

A Kisvárda ellen zárunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Pénteken, a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában, a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén a már biztosan feljutó, 2. helyezett Kisvárda együttesét fogadjuk. Ugyan egyik csapat számára sincs tétje az összecsapásnak, a két vezetőedző aligha fogja hagyni, hogy félvállról vegyék a játékosok a rangadót.

Mindkét klubnak van mit feledtetni az előző fordulót követően: a Kisvárda hazai pályán csupán döntetlent tudott elérni a Szeged ellen, míg a mieink 5-4-re kikaptak a Zalaegerszeg otthonában. Bíztató lehet számunkra, hogy Kondás Elemér együttese utóbbi két találkozóját elveszítette idegenben.

Feczkó Tamásék továbbra is veretlenek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az idei szezonban: 18 meccsből 17 alkalommal győztünk, és mindössze egyszer játszottunk döntetlent, így számunkra a veretlen hazai mérleg is a tét.

A két gárda mindössze egyszer találkozott tétmérkőzésen, akkor – tavaly novemberben – 1-0-ra a Kisvárda győzött, van miért visszavágni tehát.

Baki Ákos, Korozmán Kevin, Szerencsi Miklós, Talabér Attila, Torghelle Sándor, Gera Dániel és Farkas Balázs műtét utáni rehabilitáció, vagy sérülés miatt továbbra sem áll vezetőedzőnk rendelkezésére.

A mérkőzés előtt – 14:00 órától – Családi napot tartunk a stadionban, melyen minden szakosztályunk bemutatkozik, és olimpiai-, világ- és Európa-bajnokok segítségével szórakoztatjuk a családokat. A családi napra a belépés díjtalan.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak. 

Merkantil Bank Liga, 37. forduló
MTK Budapest–Kisvárda Master Good SE
2018. május 25. 20:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!