Atlétika
Jankovics Dániel

Az Érd sem volt akadály

Publikálva: 2015.11.01 Frissítve: 2015.11.01

A legjobb 16 közé jutott az MTK Törökbálint férfi kosárlabdacsapata a Hepp Kupában. A bajnokságban a következő ellenfele a TF-Budapest együttese lesz.

Az MTK Törökbálint férfi kosárlabdacsapata Érden játszott a Hepp Kupa legjobb 16 csapata közé jutásért az előző fordulóban a Budafokot meglepetésre búcsúztató Treff 07 Érd ellen. Együttesünk fokozatosan elhúzott, és biztosan jutott a legjobb 16 közé.

Treff 07 SE Érd - MTK Törökbálint  62-91 (19-23, 8-20, 14-23, 21-25)

Érd, Treff Sportcentrum.

MTK Törökbálint: Spiriev Olivér, Horváth Kristóf, Boinitzer Dávid, Bihari Máté, Szabó Tibor, Mészáros Bence, Jakab Péter, Trepák Zoltán, Bíró Bence, Szántó András, Takács-Varga Bendegúz
Vezetőedző: Szarvas Gábor

Legjobb dobók: Bihari 17, Horváth 15/15, Jakab 12/6, Szabó 11, Mészáros 11/9.

Már az első percekben  megnyilvánult a csapatok közötti tudáskülönbség az eredményben is, de a negyed végén a vendéglátók kinti dobásokkal felzárkóztak, elsősorban Valaczkay révén. A második játékrészben együttesünk végleg meglépett az ellenféltől.

A második félidőben tovább nőtt az előnyünk, a Szarvas-Bódi edzőpáros igyekezett sok játékpercet adni a máskor kicsit kevesebbet pályára lépőknek. Láthattuk, hogy az érdi gyűrű igazán jól fel van szerelve, pedig Szabó Tibor néhányszor majdnem szétzsákolta. Dicséret illeti Szántó Andrást, aki nagyon szépen küzdött a palánk alatt.

Pénteken nehéznek ígérkező mérkőzés vár játékosainkra, a bajnokság tavalyelőtti negyedik, tavalyi hatodik helyezettje, a TF-Budapest látogat Törökbálintra. Ellenfelünk jól kezdte a mostani szezont. Az első fordulóban, némi meglepetésre, legyőzte a bajnokság megnyerése céljából összerakott Vasast, majd szoros meccsen, de kikapott a bajnoki címvédő Bonyhád otthonában, legutóbb pedig győzni tudott Győrben.

A mérkőzés pénteken, 17 órakor kezdődik a Törökbálint Sportcentrumban, a csapat nagyon bízik szurkolóink hathatós segítségében.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!