Taekwondo
Salim Sharif

Az első rangadó

Publikálva: 2018.09.05 Frissítve: 2018.09.04 Kézilabda

Az újonc Eszterházy SC látogat az Elektromos Csarnokba.

A K&H női kézilabdaliga nyitófordulójában csapatunk jó iramú mérkőzésen, tízgólos vereséget szenvedett az FTC-Rail Cargo Hungaria ellen.

A Ferencváros ellen sosem egyszerű, de ezúttal többnyire meg tudtuk valósítani, amit előre megbeszéltünk – tekintett vissza Golovin Vlagyimir, vezetőedző. – Amikor felgyorsított a Fradi, nehéz dolgunk volt, de összességében elégedett voltam.

A bajnokság 2. fordulójában az újonc Eszterházy SC látogat az Elektromos Csarnokba. Az NB I-be frissen feljutott egriek nem kezdték rosszul a szezont, alaposan megizzasztották a tavalyi bronzérmest Érdet.

– Igazi alsóházi rangadóra számítok. Az Eger – újonc létére – nagyon jó meccset játszott az Érddel az első fordulóban, ebből meríthet önbizalmat – vélekedett Vova. – Fontos lenne, hogy ott folytassuk, ahol a Fradi ellen abbahagytuk, és továbbra is tartsuk magunkat a megbeszéltekhez.

A két csapat legutóbb 2016 októberében találkozott egymással, igaz, akkor még a Magyar Kupában. Golovin Vlagyimir együttese 29-25-re győzni tudott az Eszterházy Sportcsarnokban, igaz, azóta mindkét együttes jelentősen átalakult.

A szombati mérkőzésen Fekete Tamás és Tóth Dávid fújja a sípot.

2018. szeptember 8. 18:00 MTK Budapest–Eszterházy SC; Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!