Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Atlétika: vasárnap került sor az U12-esek regionális versenyére

Publikálva: 2022.10.25 Frissítve: 2022.10.25 Atlétika

A kölyökatlétikai program keretein belül álltak rajthoz sportolóink.

A hétvégén a Vasas Pasaréti Sportcentruma adott otthont az U12-esek regionális versenysorozatának. A kölyök atlétikai program megméretésén több kék-fehér ifjonc atlétánk is rajthoz állt. A fiú 50 méteres síkfutásban négy futónk is indult ‒ Provosinszki Ábel, Zalai Vilmos, Kuluncsics Vince, Engelhardt Örs ‒, akik közül Provosinszki Ábel 7,94 másodperces idővel ért célba, így az ötödik helyet szerezte meg.

A fiú távolugrás versenyszámban is négy sportolónk szerepelt, Provosinszki Ábel ötödik, Kuluncsics Vince hetedik, Zalai Vilmos tizedik, míg Engelhardt Örs a huszonegyedik lett. A leány 50 méteres síkfutásban tíz versenyzőnk is rajthoz állt, akik közül Vas Rea érte el a legjobb időt, hiszen 7.81 másodperccel a negyedik pozícióban futott be.

Fotó: atletika.hu

A leány 150 méteres ritmusgát számban Dorogi Kéra és Fórizs Laura versenyzett, előbbi tizenötödik, utóbbi pedig tizenkilencedik lett. A leány 1200 méteren egyetlen indulónk volt, Sárvári Boróka 5,25,6 perc alatt teljesítette a távot, ami a tizennegyedik helyet jelentette számára. A leány távolugróink közül Vas Rea Lili kilencedik, Kelemen Dorka tizenkilencedik, Póth Rebeka huszonhatodik és Bosnyák Milla huszonhatodik pozíciót szerezte meg. A leány rúdugrás távolsági versenyében csak kék-fehér sportolók indultak, a lányok egymás között harcolhattak meg a legjobb eredményért, amit végül Sárvári Boróka nyert meg, őt pedig Sivadó Zselyke és Molnár Fanni követett.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!