Kézilabda
Fekete Bozsana

Atlétika: Szabó Barbara nem indul sem az országos bajnokságon, sem a világbajnokságon

Publikálva: 2023.07.07 Frissítve: 2023.07.07 Atlétika

Magasugrónkat sérülés hátráltatja.

Íma Szabó Barbara szomorú bejegyzése social media profilján:

Azt szokták mondani, hogy minden sérülésnek van lelki eredete is. Ehhez most nem is kell olyan sokáig kutatni azt hiszem... 
Hiszek benne, hogy minden okkal történik, és abban is, hogy véletlenek sincsenek. Tényleg mindent beletettem az idei felkészülésembe. Szerettem volna elindulni a budapesti világbajnokságon, és azt is szerettem volna, ha ez lenne az utolsó atlétika pályára lépésem versenyzőként.
Sajnos elérkezett az a pillanat, amikor ezt el kell engedni. Olyan sérüléssel küzdök az első, májusi versenyem óta, ami nemcsak a versenyzést tette lehetetlenné, de a mindennapjaimban is fájdalmat és folyamatos problémát jelentett. A tegnapi nap folyamán közös megegyezés alapján éltünk a lehető legutolsó opcióval, és megszúrták a lábamat. Ennek az volt az egyetlen feltétele, hogy nem indulok sem az országos bajnokságon, sem pedig a világbajnokságon, az esetleges achilles szakadás elkerülése érdekében.
Tudom, hogy sokan szurkoltak nekem, és borzasztó nehezen engedem el, de ez a helyes döntés jelen helyzetben.
Remélhetőleg jövő héten már elkezdhetek edzeni is, mivel feltett szándékom nem feladni még így sem.  Szeretném befejezni a szezont, és elindulni azon a pár versenyen, ami még hátravan.

Atlétika: Szabó Barbara nem indul sem az országos bajnokságon, sem a világbajnokságon

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!