Kézilabda
Szőke Szonja

Atlétika: Érmekért utazunk Miskolcra

Publikálva: 2021.06.12 Frissítve: 2021.06.11 Atlétika

Hétvégén, Miskolc ad otthont az U23-as és U20-as atlétikai magyar bajnokságnak, melyen számos atlétánk éremesélyekkel indul.

Junior 110 gáton Almási Olivér esélyes lehet a végső győzelemre, míg a női 100 gáton, többpróbázónknak, Marosi Viktóriának szurkolhatunk, aki hármasugrásban, gerelyhajításban és távolugrásban is indul.  

A gátasok után a síkfutóké lesz a főszerep: Kuti Nikolett, Diószegi Kata, Vágvölgyi Rezső Csaba és Sebastian Pena áll rajthoz 100 méteren, majd magasugrásban Maklári Dániel és Guth Mátyás képviseli klubunkat.

400 méteren a Erdei Tamara, Répássy Hanna és Diószegi Kata a lányok, Sárközi Dominik a fiúk mezőnyét erősíti. A szombat utolsó száma a 4X100 méter lesz, ahol a Kuti, Erdei, Diószegi, Répássy négyes jó esélyekkel indul.

A vasárnapot a távolugrás nyitja Endrész Klaudiával és Marosi Vikivel, majd férfi gerelyhajításban Némethy Szabolcsért, 200-on pedig Kuti Nikolettért, Erdei Tamaráért, Diószegi Katáért, Sárközi Dominikért és Vágvölgyi Csaba Rezsőért szoríthatunk.

Három órától női rúdugróinké, Petry Alexandráé, Hornácsik Grétáé és Rákos Bettináé lesz a főszerep. Ezután Jancsik Tamás, Sári Pálma és Marosi Viki gerelyhajításban küzd a helyezésekért.

Végül Répássy Hanna 800-on, Nagy Marcell és Vári Péter rúdugrásban indul, a hétvége zárása pedig a 4X400-as női váltó szereplése lesz.

Időrend ITT.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!