Kézilabda
Szőke Szonja

Alakul (GALÉRIA)

Publikálva: 2015.07.31 Frissítve: 2015.07.31 Kézilabda

Második félidei játékával biztosan verte ellenfelét az MTK Budapest

Előkészületi mérkőzés:
MTK Budapest – Budaörs KC 39-28 (17-14)

Budapest, Elektromos csarnok (zárt kapuk mögött)

Vezette: Herczeg Péter, Südi Péter

MTK Budapest: Ignácz-Pethő, Putz – Hosszu (11), Barna (2), Bicikova (1), Valovics (6), Horváth, Wolf (2/2), Kovács (3), Tóth (6), Gera (2), Blaubacher, Gorilszka, Dakos (6).

Budaörs KC: Andrási, Györkös – Németh (4), Ivanics (6/3), Földes V. (1), Földes K. (2), Karalyos (2), Hatala, Szabó, Zsigmond (5/2), Kamuti (2), Szamoránszki, Szabadfi (1), Kiskartali (3), Bárdi (2).

Kiállítás: 10, ill. 4 perc.
Hétméteres: 3/2, ill. 8/5
Az eredmény alakulása: 10. perc: 4-6, 16. perc: 6-9, 25. perc: 12-14, 40. perc: 26-20, 50. perc: 35-26.

A mérkőzés élő közvetítése az onlajnok.com oldalon. 

Golovin Vlagyimir, vezetőedző (MTK Budapest): Álmosan kezdtük az első félidőt. A Budaörs nyitott védekezése meglepett bennünket, mert a felkészülés ezen szakaszában nem voltunk felkészülve erre. Ennek ellenére hamar megtaláltuk az ellenszert, gyorsan ráfordultunk a helyes irányra. A második félidőben egyértelműen domináltuk a játékot, látszott, hogy jobbak vagyunk. Kiemelném Hosszu Bogi és Dakos Noémi teljesítményét, de nem mennék el szótlanul a kapus, Putz Claudia remek munkája mellett sem. Védéseivel tartást adott a csapatnak. Hibák is voltak, melyeket ki kell javítanunk, de azért vannak ezek a meccsek, hogy kiderüljön a fejlődés iránya. Összességében elégedett vagyok, mindazonáltal van még rengeteg dolgunk a bajnoki rajtig. Látom azt is, hogy kinek miben kell javulnia. Ami rossz, azt ki kell venni, ami jó, azt bármilyen áron tartani kell. Jövő szerdán Dunaújvárosba megyünk, majd őket fogadjuk. Utána okosabbak leszünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!