Kézilabda
Molnár Virág

Akár még komolyabb eredményre is képesek lehetünk

Publikálva: 2020.09.13 Frissítve: 2020.09.12 Kosárlabda

U20-as férfi kosárlabdacsapatunk vezetőedzőjével, Simon Nándorral beszélgettünk a következő évad terveiről.

Októbertől, a felnőttbajnoksággal párhuzamosan az U20-as együttesek számára is elkezdődik az új szezon. Simon Nándor, csapatunk vezetőedzője szerint mostanra olyan társaság ért össze, amely bőven okozhat kellemes meglepetéseket az előttünk álló időszakban.

– Akár komolyabb eredményre is képesek lehetünk, mert mind alkatilag, mind pedig tudásban olyan fiataljaink vannak, akik hamarosan készen állnak a felnőtt kosárlabdázásra. Persze, a dobogó, esetleg U20-as döntő extra teljesítmény lenne, ha matematikai alapon nézzük, valahol inkább a középmezőnyben végezhetünk.

A szakvezető hozzátette, már jó ideje együtt dolgozik a csapat, tehát az összeszokottság lehet például az egyik fő fegyverünk.

– Valakivel három, de a csapat magjával két éve küzdünk egymásért. Természetesen, mint mindenkinél, nálunk is változott a keret: az előző évhez képest hárman felkerültek a felnőttekhez. Az ő példájuk is jól mutatja, mi a fő célunk: mégpedig az, hogy minél eredményesebben felkészítsük a gyerekeket az utánpótlásból a nagycsapatba való átmenetelre. Remélem, mindenki egészségesen végigjátszhatja az októberben kezdődő szezont, és annyit fejlődik, amennyit csak tud.  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!