Röplabda
Dani Laura

Keresés

Akár még komolyabb eredményre is képesek lehetünk

Publikálva: 2020.09.13 Frissítve: 2020.09.12 Kosárlabda

U20-as férfi kosárlabdacsapatunk vezetőedzőjével, Simon Nándorral beszélgettünk a következő évad terveiről.

Októbertől, a felnőttbajnoksággal párhuzamosan az U20-as együttesek számára is elkezdődik az új szezon. Simon Nándor, csapatunk vezetőedzője szerint mostanra olyan társaság ért össze, amely bőven okozhat kellemes meglepetéseket az előttünk álló időszakban.

– Akár komolyabb eredményre is képesek lehetünk, mert mind alkatilag, mind pedig tudásban olyan fiataljaink vannak, akik hamarosan készen állnak a felnőtt kosárlabdázásra. Persze, a dobogó, esetleg U20-as döntő extra teljesítmény lenne, ha matematikai alapon nézzük, valahol inkább a középmezőnyben végezhetünk.

A szakvezető hozzátette, már jó ideje együtt dolgozik a csapat, tehát az összeszokottság lehet például az egyik fő fegyverünk.

– Valakivel három, de a csapat magjával két éve küzdünk egymásért. Természetesen, mint mindenkinél, nálunk is változott a keret: az előző évhez képest hárman felkerültek a felnőttekhez. Az ő példájuk is jól mutatja, mi a fő célunk: mégpedig az, hogy minél eredményesebben felkészítsük a gyerekeket az utánpótlásból a nagycsapatba való átmenetelre. Remélem, mindenki egészségesen végigjátszhatja az októberben kezdődő szezont, és annyit fejlődik, amennyit csak tud.  

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!